Ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη επίθεση μετά από 11 αγωνιστικές

Gazzetta team
Ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη επίθεση μετά από 11 αγωνιστικές

bet365

Μετά από 11 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει 20 γκολ και είναι η ομάδα με τα περισσότερα τέρματα στο πρωτάθλημα.

Πανιώνιος – Λαμία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Προφανώς και δεν είναι μόνο οι νίκες που έχουν αλλάξει το κλίμα στον Παναθηναϊκό. Από το καλοκαίρι της ανασφάλειας, στο... φθινόπωρο της ελπίδας. Οι «πράσινοι» όχι μόνο έχουν διώξει τους όποιους ψίθυρους υπήρχαν ακόμα και για υποβιβασμό πριν την έναρξη της σεζόν και με το -6 να υπάρχει ήδη στην βαθμολογία αλλά μετά από 11 παιχνίδια στην Super League έχουν κερδίσει φίλους και... εχθρούς.

Οι «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη έχουν πάρει στο χορτάρι 24 βαθμούς (στον πίνακα ωστόσο είναι στην 4η θέση με 18) και ταυτόχρονα έχουν και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα! Το «τριφύλλι» έχει πετύχει ήδη 20 γκολ με τους «μπέμπηδες» του Ελληνα τεχνικού να είναι μπροστά από τον ΠΑΟΚ (19), την ΑΕΚ (18), τον Ατρόμητο (17) και τον Ολυμπιακό (15).

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στατιστικό; Οτι πέρσι σε όλο το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός είχε βάλει 30 γκολ! Το τριφύλλι είναι ήδη στα 20 δεδομένα θα είναι πιο παραγωγικός και μένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί το φετινό project της ομάδας που δουλεύεται από τους Δώνη και Νταμπίζα.

Τα 20 φετινά γκολ στο πρωτάθλημα τα έχουν πετύχει 10 διαφορετικοί παίκτες:
Μακέντα 4
Γιόχανσον 4
Χατζηθεοδωρίδης 2
Κουρμπέλης 2
Χατζηγιοβάνης 2
Μπουζούκης 2
Κάτσε 1
Εμμανουηλίδης 1
Καμπετσής 1
Ινσούα 1

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός είναι και η πρώτη ομάδα με βάση τα γκολ που έχει βάλει και τις τελικές προσπάθειες που φτιάχνει. Οι «πράσινοι» είναι η πιο... εύστοχη ομάδα στο πρωτάθλημα μιας και έχουν 1 γκολ κάθε 5.7 τελικές προσπάθειες. Σε αυτήν την κατηγορία ακολουθεί ο Παναιτωλικός (1/5.9), ο ΠΑΟΚ (1/6.1), ο Ατρόμητος (1/6.7) και η ΑΕΚ (1/6.9).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα