Παπαδόπουλος: «Ήττα που μας αφήνει πίκρα έτσι όπως ήρθε»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Ήττα που μας αφήνει πίκρα έτσι όπως ήρθε»

bet365

Δεν μπορούσε να πιστέψει στην ήττα από τον Άρη ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, με τον έμπειρο προπονητή να τονίζει πως έτσι όπως ήρθε αφήνει σε όλους μια πικρία.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Δε θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. έτσι όπως ήρθε η ήττα είναι πολύ σκληρή και μας αφήνει μεγάλη πίκρα. Χρειάζεται να έχεις μεγάλη συγκέντρωση μέχρι τη λήξη.

Και μας στεναχωρεί ιδιαίτερα, από τη στιγμή που κάναμε μια αλλαγή στα τελευταία λεπτά για να δώσουμε περισσότερο ύψος στην ομάδα, αλλά δεχθήκαμε αυτά τα δύο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι.

Συγκέντρωση δεν είχαμε, ύψος είχαμε, ξέραμε και ότι ο Άρης είναι ψηλή ομάδα. Γι'αυτό και ίσως αδικώ ένα παιδί, γιατί έχουμε έλλειψη ύψους στην ομάδα.

Για μένα είναι θέμα συγκέντρωσης. Δεν είναι θέμα δουλειάς, γιατί δουλεύουμε στις στατικές φάσεις. Αν δεν πίστευα στη σωτηρία και ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, δε θα ήμουν εδώ.

Το ματς μας αφήνει μεγάλη πικρία και πρέπει να δουλέψουμε στο ψυχολογικό κομμάτι μετά από μια τέτοια ήττα.

Καταλαβαίνω τη στεναχώρια όλων, όλοι είμαστε στεναχωρημένοι έτσι όπως ήρθε η ήττα, ιδίως για τον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα