Ο Φορτούνης «αφηνιάζει» στο Περιστέρι! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Φορτούνης «αφηνιάζει» στο Περιστέρι! (pic)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης αποδεικνύεται σε... τιμωρό του Ατρόμητου, έχοντας κάνει ορισμένα εξαιρετικά ματς ενώ κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου έχει ένα τρομερό στατιστικό!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Κάλιαρι – Τορίνο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο «Φόρτου» απέναντι στον Ατρόμητο βοήθησε τα μέγιστα ώστε να φτάσει ο Ολυμπιακός στην κατάκτηση της νίκης, αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0. Το τελικό 2-1 ήρθε μετά από δύο φάσεις που ξεκίνησαν από τα δικά του πόδια και από τις εκτελέσεις των φάουλ του.

Φέτος ο Κώστας Φορτούνης έχει 10 ματς πρωταθλήματος με 2 γκολ σε 18 τελικές και 2 ασίστ. Έχει επίσης 10 κλεψίματα, 1 επέμβαση, 8 φάουλ σε βάρος του και 28 κερδισμένα σε 786 λεπτά στην Super League.

Από την άλλη ο Φορτούνης δεν είναι η πρώτη φορά που... λαβώνει την ομάδα του Περιστερίου στο γήπεδό της. Σε 276 λεπτά με αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Ατρόμητο στην έδρα των αντιπάλων του ο Φορτούνης κάθε 55,2 λεπτά είτε φτιάχνει ένα τέρμα και είτε σκοράρει! Συνολικά ο Φορτούνης με την φανέλα του Ολυμπιακού στα ματς με τον Ατρόμητο έχει 5 ασίστ και 2 γκολ. Στο παιχνίδι της Κυριακής χρεώθηκε πάντως 1 ασίστ και όχι 2. Δείτε στην Gallery την σχετική κάρτα που είναι από το Soccerbase:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα