Οριστικό: Ο Κούλης Δουρέκας στην Φόρεστ!

Οριστικό: Ο Κούλης Δουρέκας στην Φόρεστ!

Δημήτρης Τομαράς
Οριστικό: Ο Κούλης Δουρέκας στην Φόρεστ!

bet365

Ο Κούλης Δουρέκας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και όπως αποφασίστηκε θα αναλάβει άμεσα επιτελικό πόστο στην ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, αφήνοντας τον Ολυμπιακό.

Σε πρώτη φάση το κενό που δημιουργείται από αυτήν την εξέλιξη φαίνεται πως θα καλυφθεί εκ των έσω. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως οριστικοποιήθηκε πως ο Κούλης Δουρέκας, επί σειρά ετών στέλεχος στον Ολυμπιακό, συμφωνήθηκε αλλά και αποφασίστηκε να αναλάβει άμεσα επιτελικό πόστο στην Φόρεστ. Ο Δουρέκας πάντως ήταν κανονικά στο πλευρό της ομάδας στο Περιστέρι και χάρηκε και αυτός πολύ για τη νίκη. Είναι πολύ πιθανό ο Δουρέκας, που ήταν διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ολυμπιακό, να είναι ακόμα και την Δευτέρα στην Αγγλία για τη νέα του θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα