Σε βαρύ κλίμα η προπόνηση της ΑΕΚ

Σε βαρύ κλίμα η προπόνηση της ΑΕΚ

Gazzetta team
Σε βαρύ κλίμα η προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Στον Αγιαξ, αναγκαστικά, στρέφουν την προσοχή τους όλοι στην Ενωση μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Οι Κιτρινόμαυροι ουσιαστικά βγήκαν νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά την ήττα στο Αγρίνιο, αλλά η σεζόν δεν τελειώνει εδώ. Την Τρίτη η Ενωση θα υποδεχθεί τον Αγιαξ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με στόχο το πρώτο θετικό αποτέλεσμα και εκεί στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του.

Το κλίμα, πάντως, μόνο καλό δεν είναι μετά την ήττα του Σαββάτου, με την κυριακάτικη προπόνηση να γίνεται χωρίς κάποιο απρόοπτο πρόβλημα τουλάχιστον. Οσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, με την προπόνηση της Δευτέρας να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Νωρίτερα, στις 15.00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εν όψει του αγώνα με τον Άγιαξ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα