Γέντρισεκ: «Αν δεν σκοράρεις απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν περιμένεις κάτι»

Gazzetta team
Γέντρισεκ: «Αν δεν σκοράρεις απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν περιμένεις κάτι»

bet365

Στην καλή στιγμή που έχασε η ομάδα του στάθηκε ο επιθετικός της Ξάνθης Έρικ Γέντρισεκ τονίζοντας πως όταν κόντρα στον ΠΑΟΚ χάνεις τέτοια ευκαιρία και δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να ελπίζεις.

Αναλυτικά ο επιθετικός της ακριτικής ομάδας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για τη γενική εικόνα του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλά καθώς ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή στιγμή με τον Πρίγιοβιτς αλλά και εμείς είχαμε τη δική μας καλή στιγμή, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αν δεν σκοράρεις απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν περιμένεις να πάρεις και πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα άλλο παιχνίδι, μια διαφορετική εικόνα.

Για το ότι δεν είχε κάποια τελική στο παιχνίδι: «Σήμερα είχα ένα διαφορετικό ρόλο, στα προηγούμενα παιχνίδια έπαιζα ως σέντερ φορ, σήμερα έπαιζα για την ομάδα περισσότερο. Σημασία έχει να παίζει κανείς για την ομάδα, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε».

Για τον Πρίγιοβιτς και την μάχη των σκόρερ: «Είμαι χαρούμενος που σημείωσε κάποιο γκολ αλλά δεν είμαι καθόλου χαρούμενος που δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα. Χαίρομαι και για τα δικά μου γκολ που μπορώ και βοηθάω την ομάδα μου».

Για την κλήση του στην εθνική Σλοβακίας: «Δούλεψα και πάλεψα πάρα πολύ για να επιστρέψω στην εθνική Σλοβακίας μετά από τρεισήμισι χρόνια και ήρθε η στιγμή να ξαναπαίξω».

Για τον αν θέλει να κατακτήσει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ: «Είμαι χαρούμενος γιατί κάθε γκολ που πετυχαίνω φέρνει βαθμούς στην ομάδα μου, είμαι πολύ χαρούμενος που είναι η δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα που καταφέρνω να σκοράρω και να μένω ψηλά στον πίνακα των σκόρερ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα