Οικονόμου: «Είμαστε οικογένεια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω»

Οικονόμου: «Είμαστε οικογένεια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω»

Gazzetta team
Οικονόμου: «Είμαστε οικογένεια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω»

bet365

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι δεμένος σαν μια γροθιά και αυτό βγαίνει προς τα έξω...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

«Η επιτυχία που έχει έρθει μέχρι τώρα οφείλεται στο οικογενειακό κλίμα. Είμαστε ένα στα αποδυτήρια κι αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρα, ως ομοιογένεια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, είμαστε επαγγελματίες και όταν έρθει η ευκαιρία να την αρπάξουμε. Δεν έχει σημασία Είχα έναν τραυματισμό μπήκα τώρα, νικήσαμε και χαίρομαι που γύρισα και πετύχαμε ευρύ σκορ. Συνεχίζουμε.

Όλα τα ματς πρέπει να έχεις αυτοσυγκέντρωση. Αφήσαμε το ντέρμπι πίσω, δουλέψαμε σωστά. Συνεχίσαμε, ήταν δύσκολο παιχνίδι ο Απόλλωνας είναι σφιχτή ομάδα. Προηγηθήκαμε γρήγορα κι αυτό μας βοήθησε. Πετύχαμε μεγάλο σκορ αλλά μένουν οι 3 βαθμοί και η συνέχεια είναι δύσκολη.

Ο Άρης έχει καλή ομάδα θα είναι δύσκολο ματς. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας που ξέρει να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα