Δώνης: «Δείχνουμε σε όλους πως είναι χρήσιμοι»

Δώνης: «Δείχνουμε σε όλους πως είναι χρήσιμοι»

Δώνης: «Δείχνουμε σε όλους πως είναι χρήσιμοι»

Στη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα και που θέλει κάθε παίκτη να είναι χρήσιμος, στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης μιλώντας μετά το 5-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ πως ήταν δύσκολο για εμάς και τα παιχνίδια, αλλά και η διακοπή γιατί έλειπαν παίκτες αλλά και εγώ λόγω της επέμβασης. Το σημαντικό είναι πως όλοι δούλεψαν πολύ καλά, τα παιδιά προσπάθησαν πολύ αυτές τις ημέρες και σήμερα είχαμε διάθεση και παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε δυσκολέψει πολλές ομάδες».

Για τους νέους παίκτες που συνεχώς μπαίνουν στο ροτέισον: «Το σημαντικό στην δικιά μας ομάδα είναι πως τα πάντα στην ζωή και στο ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα. Πότε θα είναι ευχαριστημένοι, πότε δυσαρεστημένου, εμείς προσπαθούμε να τους δείξουμε πως όλοι είναι χρήσιμοι και αυτό φαίνεται».

Για την συνέχεια και το ματς με τον Άρη: «Πάντα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε μια καλή ομάδα με σωστή νοοτροπία και κοιτάζουμε το κάθε αγώνα ξεχωριστά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Best of internet