Οι λεπτομέρειες του deal για τον Μασούρα

Δημήτρης Τομαράς
Οι λεπτομέρειες του deal για τον Μασούρα

bet365

Ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει το ποσό των 400.000 ευρώ στον Πανιώνιο για τον Γιώργο Μασούρα, που υπέγραψε ήδη συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 ενώ υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν και ανταλλάγματα για το deal.

Στοίχημα σε ρυθμούς Black Friday* στη bwin. 21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού της ομάδας της Νέας Σμύρνης οι Πειραιώτες θα δώσουν το ποσό των 400.000 ευρώ. Ο Γιώργος Μασούρας ήταν πολύ χαρούμενος μετά την επίτευξη της συμφωνίας και ήδη υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με δεδομένα πολύ πιο καλές απολαβές από εκείνες στον Πανιώνιο (σ.σ. που θα είναι κλιμακούμενες ανά έτος).

Στο πλαίσιο του deal υπάρχει το πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν και έμψυχα ανταλλάγματα. Σε πρώτο πλάνο για αυτήν την υπόθεση είναι οι Βρουσάι, Ανδρούτσος και ακόμα και ο Νικολάου. Περισσότερο πάντως ο Βρουσάι με τον Ανδρούτσο είναι στο προσκήνιο για τα ανταλλάγματα.

Ο ίδιος ο εξτρέμ του Πανιωνίου είχε πει στο Gazzetta.gr στην πρόσφατη συνέντευξή του για το ενδιαφέρον των μεγάλων πως «προφανώς και είναι τιμητικό να διαβάζεις ότι ομάδες ενδιαφέρονται να σε αποκτήσουν. Δεν έχω να πω πολλά, είναι τιμητικό, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και να γίνω ακόμα καλύτερος». Το Gazzetta άλλωστε είχε αναφερθεί αναλυτικά και στα δεδομένα της υπόθεσης με τις κρούσεις των Ολυμπιακού και ΑΕΚ και είχε σταθεί στον Μασούρα όταν είχε ξεπεταχθεί για τα καλά ποδοσφαιρικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα