Ο ΟΦΗ θέλει να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» μέσω... Black and White Friday!

Ο ΟΦΗ θέλει να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» μέσω... Black and White Friday!

Gazzetta team
Ο ΟΦΗ θέλει να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» μέσω... Black and White Friday!

bet365

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον πυρετό» της Black Friday κάνει μια σούπερ προσφορά για το ματς με τον Αρη!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Στην Κρήτη η Παρασκευή δεν είναι Black Friday. Είναι ...Black & White Friday! Από σήμερα, Παρασκευή 23/11 στις 12:00 το μεσημέρι, έως και τις 21:00 του Σαββάτου 24/11 αγοράστε ένα εισιτήριο του αγώνα "ΟΦΗ - Άρης" (Κυριακή 25/11, 19:30) και αποκτήστε άλλο ένα ΔΩΡΕΑΝ.

Η προσφορά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αφορά ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, σε 400 θέσεις στη Θύρα 1 του "Θ. Βαρδινογιάννης". ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μπορέσετε να κάνετε χρήση της προσφοράς και να πάρετε δωρεάν το ένα εισιτήριο, θα πρέπει στο καλάθι των αγορών σας να επιλέξετε δύο εισιτήρια.

ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και επωφεληθείτε της προσφοράς για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα