Απαγορεύτηκε ομαδική ή μεμονωμένη μετακίνηση φίλων του Άρη στην Κρήτη

Απαγορεύτηκε ομαδική ή μεμονωμένη μετακίνηση φίλων του Άρη στην Κρήτη

Απαγορεύτηκε ομαδική ή μεμονωμένη μετακίνηση φίλων του Άρη στην Κρήτη

Οριστική και... επίσημη είναι κάθε είδους μετακίνηση φίλων του Αρη στο Γεντί Κουλέ για το ματς με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η ενημέρωση από το Υπουργείο: 

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων
Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 25-11-2018 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016, με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή.

Θυμίζουμε πως ο Άρης είχε ζητήσει εισιτήρια για μεμονωμένη παρουσία οπαδών του στο Γεντί Κουλέ για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ (25/11), δίχως ωστόσο να ενημερώσει λεπτομερώς τους γηπεδούχους και την Αστυνομία. 

Best of internet