Η Σπόρτινγκ θέλει Κουλούρη, ο ΠΑΟΚ ζητάει 7 εκατομμύρια! (pics)

Η Σπόρτινγκ θέλει Κουλούρη, ο ΠΑΟΚ ζητάει 7 εκατομμύρια! (pics)

Η Σπόρτινγκ θέλει Κουλούρη, ο ΠΑΟΚ ζητάει 7 εκατομμύρια! (pics)

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Ευθύμη Κουλούρη και είναι πιθανό να επιστρέψει με επίσημη πρόταση.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τα γκολ του Ευθύμη Κουλούρη με τη φανέλα του Ατρόμητου, όπου αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού, φαίνεται πως κέντρισαν το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Σύμφωνα με την A Bola, η Σπόρτινγκ έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Έλληνα επιθετικό, επιθυμώντας δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, η απάντηση που πήραν τα «Λιοντάρια» ήταν αρνητική καθώς, όπως υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα, από τη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε στη Σπόρτινγκ ότι συζητάνε μόνο για κανονική μεταγραφή έναντι ενός ποσού 7 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα, τα οποία κρίθηκαν υπερβολικά για τα δεδομένα της Σπόρτινγκ.

Η A Bola προσθέτει πάντως ότι είναι αρκετά πιθανό η Σπόρτινγκ να επιστρέψει καταθέτοντας στον ΠΑΟΚ επίσημη πρόταση που θα περιλαμβάνει δανεισμό του Κουλούρη ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Best of internet