Παϊρόζ σε Αλαφούζο: «Μιλάμε με Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας»

Παϊρόζ σε Αλαφούζο: «Μιλάμε με Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας»

Gazzetta team
Παϊρόζ σε Αλαφούζο: «Μιλάμε με Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας»

bet365

Με μήνυμά του στον Γιάννη Αλαφούζο, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ εμπλέκει για πρώτη φορά επίσημα τον Βίκτωρα Ρέστη, τονίζοντας πως μιλάει μαζί του για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους στον Παναθηναϊκό.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Από τις πρώτες ημέρες που είχε κάνει την εμφάνισή του ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό, το όνομα του Βίκτωρα Ρέστη ακουγόταν δυνατά, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο. Αυτό το επίσημο σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» υπήρξε με τον Ταϊλανδό να στέλνει μήνυμα στον Γιάννη Αλαφούζο αναφέροντας: «Μιλάω με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στον Παναθηναϊκό».

Μένει να δούμε αν όντως υπήρξε αυτό το μήνυμα και αν ο ιδιοκτήτης των... πρασίνων βγει ανοικτά να μιλήσει για το θέμα αυτό, με τον κόσμο της ομάδας να συνεχίζει να έχει αγωνία βλέποντας να μην έχει υπάρξει κάτι χειροπιαστό αναφορικά με την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα