Ο Καμαρά θα πάει στο Κόπα Αφρικα!

Gazzetta team
Ο Καμαρά θα πάει στο Κόπα Αφρικα!

bet365

Η Μαυριτανία εξασφάλισε για πρώτη φορά τη συμμετοχής της στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στο Καμερούν

Την «παρθενική» συμμετοχής της σε Κόπα Αφρικα εξασφάλισε η Μαυριτανία και ο Καμαρά ήταν εκ των πρωταγωνιστών της στην προκριματική φάση της διοργάνωσης. Ο χαφ της Ξάνθης ήταν βασικός στο 2-1 επί της Μποτσούνα, αποτέλεσμα που έστειλε και μαθηματικά την Εθνική του ομάδα στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στο Καμερούν. Ετσι ο Ράσταβατς θα μπορεί να τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν καθώς μέχρι και πρότινος του τουρνουά γίνονταν μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, ενώ ο «κόφτης» της ελληνικής ομάδας σχολίασε πως «βλέπουμε τον κόσμο που είναι περήφανος για εμάς. Κάθε χρόνο προοδεύουμε και οι Μαυριτανοί αγαπούν το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα