Η νέα κόντρα ΕΠΟ - Super League για τον κανονισμό αδειοδότησης!

Gazzetta team
Η νέα κόντρα ΕΠΟ - Super League για τον κανονισμό αδειοδότησης!

bet365

Η ΕΠΟ θέλει να αλλάξουν (πάλι) οι ποινές για τον κανονισμό αδειοδότησης για νέα αγωνιστική περίοδο ως προς τις ομάδες, η Λίγκα διαφωνεί και το θέμα θα τεθεί και στο Δ.Σ. της Τρίτης.
Η πρόταση της Ομοσπονδίας ήταν να αλλάξουν (ξανά) οι ποινές στις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια τον ερχόμενο Απρίλιο από τις Επιτροπές Αδειοδότησης. Η ΕΠΟ προτείνει την κατάργηση της αφαίρεσης των βαθμών, μέτρο που ψηφίστηκε την τελευταία στιγμή πέρυσι και έτσι απέφυγε τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός.
Ακόμα και άλλα μέτρα, όπως η επιτήρηση των ομάδων σε ότι αφορά τα οικονομικά τους και η υποχρεωτική συμμετοχή συγκεκριμένου αριθμού Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις ομάδες, για τους αγώνες του πρωταθλήματος. Η Λίγκα ομόφωνα δεν είχε δεχθεί τις συγκεκριμένες προτάσεις και έχει νέο Δ.Σ. την Τρίτη (20/11) για να δει το τι θα σκεφτεί και θα προτείνει. Κυρίως ως προς τον κανονισμό για καθεστώς επιτήρησης πολύ δύσκολα θα το δεχθούν αυτό οι ομάδες. Έτσι υπάρχει ένα νέο... μέτωπο ΕΠΟ - Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα