Ο Γκερέρο θα είναι ιατρικά έτοιμος με Ατρόμητο αλλά μάλλον πάει για Μπέτις

Δημήτρης Τομαράς
Ο Γκερέρο θα είναι ιατρικά έτοιμος με Ατρόμητο αλλά μάλλον πάει για Μπέτις

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και εκτιμάται πως θα είναι ιατρικά έτοιμος με τον Ατρόμητο αλλά μάλλον προορίζεται για το παιχνίδι με αντίπαλο την Μπέτις στο Europa.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει κάνει τον τελευταίο καιρό μεγάλη προσπάθεια ώστε να επανέλθει στην δράση. Ο Γκερέρο είχε χτυπήσει στις 25 Οκτωβρίου στο παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο και είχε γίνει αλλαγή. Από ιατρικής πλευράς θα είναι έτοιμος και διαθέσιμος για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός. Πλην όμως από αγωνιστικής πλευράς ίσως και να είναι ρίσκο να χρησιμοποιηθεί στο Περιστέρι. Διαφαίνεται πως το πλάνο είναι να πάει για το ματς της Ευρώπης με την Μπέτις και όχι για τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα