Event οικονομικής στήριξης για τον Βαγγέλη Παρίσση (pic)

Event οικονομικής στήριξης για τον Βαγγέλη Παρίσση (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Event οικονομικής στήριξης για τον Βαγγέλη Παρίσση (pic)

bet365

Για ακόμα μία φορά διοργανώνεται event ενίσχυσης για τον φίλαθλο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Παρίσση, που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια πρόβλημα υγείας και πρέπει να μεταβεί και πάλι στο Λονδίνο.
Ο Παρίσσης που εδώ και χρόνια έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας χρειάζεται να πηγαίνει κάθε χρόνο σε ειδική κλινική στο Λονδίνο. Κάθε χρόνο γίνονται εκδηλώσεις στήριξης και αγάπης προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα μέρος του ποσού.
Σημειώνεται πως εκτός από τους οργανωμένους και τον κόσμο του Ολυμπιακού και η πειραϊκή ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης βοηθούν πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση. Το ποσό που έπρεπε συγκεντρώθηκε και πέρυσι και ο Βαγγέλης Παρίσσης πήγε στην Αγγλία για την θεραπεία του. Φέτος συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αυτές. Ειδικότερα το Σάββατο 24/11 και ώρα 21.30 στο Tsquare στο γκολφ της Γλυφάδας θα γίνει πάρτι αγάπης και βοήθειας για τον Βαγγέλη.
Επίσης όσοι θέλουν και μπορούν βοηθούν και στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΙΣΣΗ ΘΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ:
5144-072821-807
ΙΒΑΝ
GR75 01721440 005144072821807
BIC PIRBGRAA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα