Ο Σεμπά δεν είναι ο εξτρέμ που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό...

Ο Σεμπά δεν είναι ο εξτρέμ που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό...

Ο Σεμπά δεν είναι ο εξτρέμ που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό...

Ο Σεμπά είναι ένας εξτρέμ που το πρόσφατο ποδοσφαιρικό παρελθόν του στον Ολυμπιακό έχει δείξει δεν μπορεί να καλύψει τις όποιες ανάγκες των «ερυθρολεύκων», ενώ πιάνει και θέση ξένου στο ρόστερ...  

Με τον Ολυμπιακό ο Σεμπά είχε από το 2015 μέχρι το 2018 99 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 11 γκολ και 19 ασίστ. Ωστόσο στον τελευταίο του χρόνο προτού αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος είχε εξαιρετικά κακή εικόνα και ήταν... άσφαιρος επιθετικά.
 
Ο πειραϊκός σύλλογος παραχώρησε τον παίκτη στην Τσονγκίνγκ Λιφάν και οι τότε πληροφορίες έκαναν λόγο για αγορά έναντι 3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο τα νεότερα δεδομένα κάνουν λόγο για δανεισμό και ότι η Λιφάν δεν ήθελε να δώσει την απαιτούμενη ρήτρα (σ.σ. και υπήρχε ακόμα ένα... παράθυρο για αυτό), βάζοντας έτσι τον Σεμπά στον... δρόμο της επιστροφής στο Λιμάνι. Στην Κίνα ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε 12 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ. Όμως ο Σεμπά δεν φαίνεται να είναι ο εξτρέμ που θα ήθελαν πίσω στο Λιμάνι. Από τότε που είχε φύγει είχε αρκετούς εντός της ομάδας που δεν ήταν υπέρ της επιστροφής του. Και αγωνιστικά αλλά και επειδή πιάνει θέση ξένου. Άρα μία πολύ πιθανή εκδοχή είναι νέος δανεισμός ή προσπάθεια πώλησης.

Best of internet