Κάτσε: «Αν δεν είχαμε την αφαίρεση, θα ήμασταν στις κορυφαίες θέσεις»

Κάτσε: «Αν δεν είχαμε την αφαίρεση, θα ήμασταν στις κορυφαίες θέσεις»

Gazzetta team
Κάτσε: «Αν δεν είχαμε την αφαίρεση, θα ήμασταν στις κορυφαίες θέσεις»

bet365

Ο Εργκους Κάτσε στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός γίνεται όλο και καλύτερο όσο περνάει ο καιρός.

Οι δηλώσεις του στην «Real News»:

«Είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα μου εμφανίζεται πάντοτε δυνατή και αποφασισμένη για το καλύτερο αποτέλεσμα, όποιον και αν αντιμετωπίζει. Και είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη με την αφαίρεση βαθμών, τώρα θα ήμασταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο απ΄ όλα είναι το μαχητικό πνεύμα του Παναθηναϊκού, αφού όλα τα παιδιά μπαίνοντας στο γήπεδο τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Νιώθω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι. Γίνεται σπουδαία δουλειά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες γι΄ αυτήν. Όταν παίζεις με καρδιά και πίστη στις δυνατότητές σου και πολεμάς από την αρχή μέχρι το φινάλε κάθε αγώνα, στο τέλος θα ανταμειφθείς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα