Γκαρσία: «Στον Άρη νιώθω καλά»

Γκαρσία: «Στον Άρη νιώθω καλά»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Στον Άρη νιώθω καλά»

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία έκανε έναν πρόχειρο απολογισμό της πορείας του στον Άρη …

Ο Αργεντίνος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε Ρ/Σ των Κανάριων Νησιών και αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του από την παρουσία του στον Άρη. «Νιώθω καλά στον Άρη και νιώθω ικανοποιημένος στην Ελλάδα. Η σεζόν άρχισε καλά για μένα, μ’ έχουν βοηθήσει τα γκολ που έχω πετύχει κι ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο», είπε και συμπλήρωσε επί του σερί των ηττών που είχε ο Άρης. «Δεν μπορέσαμε να πάρουμε βαθμούς απέναντι στους τρεις μεγάλους (σ. σ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό). Μετά από αυτές τις ήττες, αποφασίστηκε να τελειώσει η συνεργασία του Πάκο Ερέρα με την ομάδα. Πριν φύγει, μας είχε πει ότι θα φύγει και ότι θα ήταν για το καλό όλων. Πάντως, στο μικρό διάστημα που ήμασταν μαζί, μας έδειξε πολλά πράγματα τα οποία δεν φάνηκαν από τα αρνητικά αποτελέσματα. Σαν ομάδα έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε».

Αναφερόμενος γενικώς στο επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος, απάντησε: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό αλλά δεν είναι τόσο διαδεδομένο όπως το ισπανικό. Υπάρχουν οι τρεις ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός) οι οποίες έχουν το προβάδισμα για τον τίτλο αλλά όλα τα ματς είναι απρόβλεπτα».

Ρωτήθηκε για την εξαιρετική παρουσία που είχε ο Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, τη Λας Πάλμας αλλά και τον Μανόλο Χιμένεθ. «Μιλάω με τον Σέρχιο, ξέρω ότι τα πήγε περίφημα πέρυσι και πριν έρθω στον Άρη μου εξήγησε αρκετά πράγματα. Προσωπικά θέλω να αποκτήσω εμπειρίες και να έχω ρυθμό στους αγώνες. Σε ότι αφορά τη Λας Πάλμας, δεν χάνω παιχνίδια της, θεωρώ ότι έχει καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα αρχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα. Σχετικά με τον Μανόλο Χιμένεθ, δεν γνωρίζω τον τρόπο δουλειάς του καθώς δεν έχουμε συνεργαστεί. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και το ότι κατέκτησε το Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ ήταν κατόρθωμα το οποίο δεν μπορεί να πετύχει ο οποιοσδήποτε».

Ο Ματέο Γκαρσία ρωτήθηκε για τον ετήσιο δανεισμό του στον Άρη. «Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τον Άρη και το πώς θα βελτιωθώ. Η πιθανότητα να γυρίσει στη Λας Πάλμας με ενθουσιάζει γιατί είναι μια ομάδα την οποία θαυμάζω. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ και σίγουρα αγωνιστικά φαίνεται ότι του έχω αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις». Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Ματέο Γκαρσία δεν προβλέπει να σταματήσει ο δανεισμός του πριν τον Ιούνιο του 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα