Δεν ζήτησε εισιτήρια για το Γεντί Κουλέ ο Άρης

Δημήτρης Ρούσσος
Δεν ζήτησε εισιτήρια για το Γεντί Κουλέ ο Άρης

bet365

Την Πέμπτη (15/11) πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΟΦΗ - Άρης (25/11, 19:30), δίχως εκπροσώπηση των «κίτρινων» και αίτημα για εισιτήρια σε οπαδούς τους.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Super League, όπως όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης βρίσκονται σε παύση, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για το UEFA Nations League, ωστόσο οι διεργασίες για την 11η αγωνιστική που θα ακολουθήσει τη διακοπή έχουν ξεκινήσει.

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Άρη στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής και σήμερα (14/11) έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο Ηράκλειο.

Την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Παύλος Αδάμος, ο υπεύθυνος ασφαλείας Νίκος Χριστοφάκης και η γραμματέας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θεανώ Ρασούλη. Από την ΠΑΕ Άρης δεν υπήρξε εκπρόσωπος, ενώ δεν τέθηκε καν αίτημα για εισιτήρια σε φιλάθλους των φιλοξενούμενων.

Έτσι το Γεντί Κουλέ θα έχει αποκλειστικά μελανόλευκο χρώμα στο παιχνίδι των δυο ομάδων, αν δεν υπάρξει ανατροπή κατά ττο προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα