«Μια σημαντική μέρα για τον Προσφυγικό Ελληνισμό» (vid)

«Μια σημαντική μέρα για τον Προσφυγικό Ελληνισμό» (vid)

Gazzetta team
«Μια σημαντική μέρα για τον Προσφυγικό Ελληνισμό» (vid)

bet365

Η κάμερα του AEK TV βρέθηκε χθες στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης και πήρε δηλώσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τους εκλεκτούς καλεσμένους για την παρουσίαση της επιτροπής του Μουσείου του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε λόγο για τη σημασία της ημέρας στον Προσφυγικό Ελληνισμό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι Μιμή Ντενίση, Γιάννης Βούρος, Γιώργος Λιάνης (συντονιστής της εκδήλωσης) μίλησαν στην κάμερα του AEK TV έπειτα από την λαμπερή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης για την παρουσίαση της Επιστημονικής Επιτροπής του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, την «Κιβωτό της Ρωμιοσύνης», το οποίο θα στεγάζεται στην Αγιά Σοφιά μαζί με το Μουσείο της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα