Ο άφαντος Παϊρότζ και οι μεταγραφές

Ο άφαντος Παϊρότζ και οι μεταγραφές

Νίκος Αθανασίου
Ο άφαντος Παϊρότζ και οι μεταγραφές

bet365

Ο Ταϊλανδός παραμένει εξαφανισμένος και πλέον η δυσπιστία του κόσμου έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο. Τι ισχύει για τις μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου και τα θέλω των Νταμπίζα και Δώνη.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Eδώ και έναν μήνα και κάτι ημέρες, ο Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την είσοδο του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ήταν 9 Οκτωβρίου όταν ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας ανακοίνωσε το deal με τον Ταϊλανδό broker. Από εκείνη την ημέρα, όμως, ο Παϊρότζ παραμένει εξαφανισμένος, δεν έχει τοποθετηθεί για την είσοδό του(;) στον Παναθηναϊκό και η όλη ιστορία παραμένει στο σκοτάδι.Όπως συμβαίνει από την πρώτη στιγμή και όπως φαίνεται βολεύει απόλυτα και τις δύο πλευρές.

Εδώ και αρκετό καιρό και ειδικά εκείνη την ημέρα το gazzetta.gr είχε αφήσει στην άκρη το... πανηγυρικό κλίμα της ημέρας και είχε τονίσει όπως και άλλες φορές τα όσα περίεργα συμβαίνουν στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο, βέβαια, είναι πως η πλευρά του Ταϊλανδού δεν έχει βάλει τα 47 εκατομμύρια της επίσημης πρότασης που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο την άνοιξη του 2018. Η υποτιθέμενη προς το παρόν αλλαγή σελίδας δεν έχει εκφραστεί με κανέναν ουσιαστικό τρόπο και ο Αλαφούζος παραμένει το απόλυτο αφεντικό στο κλαμπ.

Η απόλυτα λογική δυσπιστία του κόσμου έχει φτάσει στον... Θεό και ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί η εμπλοκή της Μουσκρόν του Παϊρότζ σε σκάνδαλο που ερευνά η βελγική αστυνομία.

Σε μία ιστορία που θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και καιρό, το ένα περίεργο διαδέχεται το άλλο και για να δούμε αν μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πάντως, πριν λίγες ημέρες ο Αβραάμ Γκράντ ήρθε στην Αθήνα, είχε επαφές με στελέχη της ΠΑΕ και... μέχρι εκεί. Εξάλλου, κατά το παρελθόν έχουν εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ τόσο ο Παϊρότζ όσο και ο Ισραηλινός παράγοντας, χωρίς η παρουσία τους να έχει σημάνει σημαντικές εξελίξεις.

Τι ισχύει με τις μεταγραφές

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια που είδαν σήμερα το... φως της δημοσιότητας. Αυτό που πρέπει να μην ξεχνάμε είναι πως ο Παναθηναϊκός παραμένει τιμωρημένος. Το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα έχει δικαίωμα για την απόκτηση ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ενώ δεν έχει περιορισμό για Έλληνες κάτω των 23 αρκεί να είναι ελεύθεροι ή δανεικοί.

Τα ταξίδια του Νίκου Νταμπίζα έχουν να κάνουν περισσότερο με το ερχόμενο καλοκαίρι και λιγότερο με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθώς παρά τα δεδομένα κενά που υπάρχουν και την έλλειψη ποιότητας ειδικά στον άξονα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πιστεύουν στους παίκτες του ρόστερ και θέλουν να δώσουν περισσότερο χρόνο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να εξελιχθούν και να δείξουν αν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας όταν οι απαιτήσεις θα επανέλθουν στα κανονικά για τον σύλλογο επίπεδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα