Η δουλειά του Μαρτίνς στην ψυχολογία, το 4-3-3 και ο επιθετικός για Γενάρη...

Η δουλειά του Μαρτίνς στην ψυχολογία, το 4-3-3 και ο επιθετικός για Γενάρη...

Δημήτρης Τομαράς
Η δουλειά του Μαρτίνς στην ψυχολογία, το 4-3-3 και ο επιθετικός για Γενάρη...

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει σε δύο... μέτωπα για να λύσει εσωτερικά το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας στην επίθεση. Το 4-3-3 με Νάτχο & Φορτούνη και η πρώιμη σκέψη για φορ τον Γενάρη.
Ένα κομμάτι που θέλει να δουλέψει περισσότερο ο Πέδρο Μαρτίνς είναι της αποτελεσματικότητας και του σκοραρίσματος. Ως εκ τούτου, το πιθανότερο είναι να αυξηθεί τόσο ο αριθμός των ασκήσεων που θα στοχεύουν αποκλειστικά στη βελτίωση του τελειώματος και της τελικής πάσας, όσο και η χρονική διάρκεια της προπόνησης πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ένα δεύτερο σκέλος είναι η ψυχολογία. Ο Πορτογάλος διαβλέπει πως το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν σκοράρουν στον απαιτούμενο βαθμό έχει... λαβώσει την ψυχολογία τους. Οπότε ο έμπειρος τεχνικός ναι μεν θέλει να κάνει πιο αυστηρό το πλαίσιο της εφαρμογής των όσων ζητάει στο γήπεδο, όμως θέλει να φτιάξει και το ηθικό των παικτών των Πειραιωτών.
Μία άλλη συζήτηση που έχει αρχίσει είναι το πως να χωρέσουν πιο αρμονικά στο βασικό σχήμα Νάτχο και Φορτούνης. Το πλάνο με τον Φορτούνη στα άκρα δεν... περπάτησε τόσο με τον Παναθηναϊκό. Έτσι μία επιλογή είναι το 4-3-3. Μία διάταξη όπου ο Φορτούνης να λειτουργεί ως εσωτερικός χαφ. Στο μεταξύ όμως ήδη έχει ανοίξει συζήτηση στον Ολυμπιακό και για τον φορ. Ενόψει Γενάρη υπάρχει μία κουβέντα για απόκτηση επιθετικού, γεγονός που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και ως προς τους στράικερ στο υπάρχον ρόστερ. Εκτός από τον φορ μπορεί να μπει στην εξίσωση και ζήτημα απόκτησης εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα