ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο δεν βγαίνει από την ενδεκάδα!

ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο δεν βγαίνει από την ενδεκάδα!

ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο δεν βγαίνει από την ενδεκάδα!

bet365

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί τον εν δυνάμει MVP του φετινού ΠΑΟΚ! Πρώτος σε συμμετοχές, σε χρόνο παρουσίας στο γήπεδο, αλλά ακόμα χωρίς νέο συμβόλαιο…

Τζίλιγχαμ – Κρόουλι με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η απόκτηση του Χοσέ Ανχελ Κρέσπο ανακοινώθηκε την 1η Ιουλίου του 2016 από τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να ακολουθεί την αποστολή του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία, εκεί όπου ο υπεύθυνος των γηπεδικών εγκαταστάσεων στο Άρνεμ τον μπέρδεψε με τον Ερνάν Κρέσπο, τον Αργεντινό πρώην σούπερ σταρ της Λάτσιο, της Ιντερ, της Τσέλσι και άλλων ομάδων!

Ο Ισπανός στόπερ, που είναι «γεμάτα» 31 και οδεύει στα 32 του, καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ τη φετινή σεζόν, όπου σε διάστημα λιγότερο των 2,5 ετών έφτασε να έχει συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και να είναι ο ποδοσφαιριστής, που από τα 21 επίσημα παιχνίδια της ομάδας του Λουτσέσκου έχει χάσει μόλις ένα ματς!

Απουσίασε μόνο από τον αγώνα με την Τσέλσι στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ενώ τον ίδιο ακριβώς χρόνο παρουσίας έχει και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που επίσης μετράει 20 συμμετοχές και 1800’ λεπτά στο γήπεδο.

Για τον Κρέσπο θεωρητικά το ματς του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη θα είναι το πρώτο στο οποίο ίσως πάρει κάποιες ανάσες. Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του νέου του συμβολαίου, με τις συζητήσεις πάντως να είναι σε καλό δρόμο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους εκπροσώπους του.

Γενικά το θέμα διαχείρισης με τους πολλούς επίσημους αγώνες από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν επιχείρησε να κάνει ένα «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα των ευρωπαϊκών, κυρίως, παιχνιδιών.

ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ…

Μόλις στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Λέο Μάτος πήρε ανάσες και δεν αγωνίστηκε για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν (η πρώτη ήταν στο ΠΑΟΚ – Τσέλσι), ενώ 20 στα 21 παιχνίδια έχει φτάσει να κάνει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (1.552’) παρότι δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προέρχεται από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ είναι μόνιμος στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας.

Στα 18 παιχνίδια έχουν φτάσει ο Δημήτρης Πέλκας (1.368′) και ο Φερνάντο Βαρέλα (1.620′).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα