Μελίσσας στο gazzetta.gr: «Ανταπέδωσα την εμπιστοσύνη του Χάβου, ομαδική η επιτυχία της Λαμίας»

Δημήτρης Ρούσσος
Μελίσσας στο gazzetta.gr: «Ανταπέδωσα την εμπιστοσύνη του Χάβου, ομαδική η επιτυχία της Λαμίας»

bet365

Ο Νίκος Μελίσσας μίλησε στο gazzetta.gr μετά την επιτυχημένη εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, δηλώνοντας «έτοιμος» για τη συνέχεια της σεζόν.

Ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές, πολλώ δε μάλλον για τους τερματοφύλάκες. Δεδομένου ότι οι συγκεκριμένοι δεν μπαίνουν σε παρόμοιο καθεστώς ροτέισον, όπως οι υπόλοιποι του αγωνιστικού χώρου, οφείλουν να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας ανά πάσα ώρα και στιγμή για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Η περίπτωση του Νίκου Μελίσσα στη Λαμία επιβεβαιώνει πως η δουλειά που κάνουν στη Φθιώτιδα οι υπερασπιστές της εστίας είναι εξαιρετική. Υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων του συλλόγου, Γιώργου Μουντάκη ο Σαράνοφ αναδεικνύεται σε… άσο στο μανίκι για τον Χάβο, έχοντας εξαιρετική παρουσία ως τώρα, αλλά και ο Έλληνας τερματοφύλακας απέδειξε απέναντι στον Αστέρα πως είναι έτοιμος να πιάσει την ευκαιρία από τα «μαλλιά».

Κόντρα στους Αρκάδες ο 25χρονος (24/02/93) Θεσσαλονικιός κίπερ, που παίζει στη Λαμία ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός, με τη διπλή προσπάθεια στο 75' στην κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου και δευτερόλεπτα αργότερα στο σουτ του Δουβίκα μέτρησε πέντε αποκρούσεις, ισάριθμες επεμβάσεις και δυο κλεψίματα, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του και συμβάλλοντας στην επέκταση του σερί της ομάδας του Χάβου στα επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας στο gazzetta.gr μετά τον αγώνα δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοσή του, καθώς και πως απλώς ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που του δείχνουν στο ΔΑΚ. Εξάλλου εμφανίστηκε έτοιμος για τη συνέχεια της σεζόν, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει το στόχο της.

- Ο τραυματισμός του Σαράνοφ σε έβγαλε στον… αφρό κι εσύ έδειξες έτοιμος. Πόσο δύσκολο είναι για έναν τερματοφύλακα που δεν έχει συνεχόμενες συμμετοχές να βρει ρυθμό;

Όλα είναι θέμα προπόνησης και ψυχολογίας. Εγώ έχω και τα δυο στη Λαμία, αφού η δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή μας είναι σπουδαία, ενώ και το περιβάλλον μου εμπνέει ασφάλεια και πιστεύει σε μένα. Αυτό έκανα κι εγώ, με τη δουλειά μου ανταπέδωσα την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Μάκης Χάβος και αυτό θέλω να κάνω και στη συνέχεια.

- Χθες (σ.σ την Κυριακή) συνάντησες απέναντί σου και τον Νίκο Παπαδόπουλο, που πλέον παίζει στον Αστέρα, ενώ πέρυσι ήσασταν μαζί στη Λαμία.

Ήταν πολύ όμορφο να παίξω απέναντι σε έναν πρώην συμπαίκτη μου, με τον οποίο πέρυσι ήμουν «δίδυμο». Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας ο Νίκος και σπουδαίο παιδί, του αξίζουν τα καλύτερα.

- Η θέση είναι απαιτητική, δεδομένου ότι η άμυνα της Λαμίας δέχεται πίεση στα παιχνίδια της, ωστόσο το μηδενικό παθητικό στα τελευταία δυο παιχνίδια δείχνει πως υπάρχει σταθερότητα πλέον στα μετόπισθεν.

Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι δουλεύουμε ομαδικά και βοηθάμε στον σκοπό, που είναι να πάρει η ομάδα τα αποτελέσματα που ψάχνει, ώστε να παραμείνει στη Super League. Υπάρχει βέβαια μεγάλη ατομική ποιότητα στο ρόστερ, αλλά το βασικό πλεονέκτημα της ομάδας είναι πως δουλεύουμε ομαδικά κι εκεί οφείλονται τα θετικά αποτελέσματα. Πλέον πρέπει να διορθώνουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε να αποδίδουμε με τον ίδιο τρόπο, αφού δεδομένα είναι αυτή η τακτική που θα μας βγάλει στον… αφρό.

- Πως βλέπεις την πορεία της Λαμίας ως τώρα στο πρωτάθλημα; Είστε ικανοποιημένοι από όσα έχετε δείξει;

Έχουμε πλέον μια διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες, που δεν αρκεί, ώστε να μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείας, όμως μας αφήνει περιθώρια για ψυχραιμία. Υπάρχουν λύσεις στη Λαμία σε όλες τις γραμμές και καταφέρνουμε να καλύπτουμε τις όποιες απουσίες, έχοντας ομοιογένεια. Τα δύσκολα παιχνίδια ωστόσο δεν έχουν τελειώσει, ούτε έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Όσο περισσότερο διαρκέσει το αήττητο σερί, τόσο το καλύτερο, αφού και η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα