Στην Ριζούπολη ψάχνουν το γιατρικό τους

Θοδωρής Βασίλης
Στην Ριζούπολη ψάχνουν το γιατρικό τους

bet365

Ο Άρης με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο θέλει να αντιστρέψει το κλίμα, την ώρα που ο Απόλλωνας ψάχνει την πρώτη του νίκη (19:00, ΕΡΤ1) στον αγώνα που ολοκληρώνει την 10η αγωνιστική.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Με τον εγωισμό του πληγωμένο και με τον Απόστολο Τερζή υπηρεσιακό τεχνικό, ο Άρης ήρθε στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Οι «κίτρινοι» μετράνε τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα με την τελευταία από τον Ολυμπιακό να φέρνει και το τέλος της συνεργασίας με τον Πάκο Ερέρα.

Έτσι, στην Ριζούπολη την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Απόστολος Τερζής μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ισπανού. Στα αγωνιστικά επέστρεψαν στην αποστολή οι Βέλεθ και Βαλεριάνος, την ώρα που έμεινε εκτός ο Μαβράι.

Από την πλευρά του ο Απόλλωνας από την ημέρα που ανέλαβε ο Γιάννης Μαντζουράκης συνεχίζει να βελτιώνεται. Την προηγούμενη αγωνιστική η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε τον πρώτο της βαθμό στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και τώρα ευελπιστεί πως ήρθε η ώρα και για την πρώτη νίκη. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τον Κοντοέ, ενώ κανονικά είναι ο Μάντζιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα