Δοκιμή με Γκιγιέρμε - Μπουχαλάκη ο Μαρτίνς, σκέφτεται ίδια 11άδα με Άρη

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή με Γκιγιέρμε - Μπουχαλάκη ο Μαρτίνς, σκέφτεται ίδια 11άδα με Άρη

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δοκιμές του Σαββάτου είχε στον άξονα τους Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δοκίμασε και Νάτχο επιτελικό και Φορτούνη στα άκρα.
Νωρίτερα σας είχαμε καταγράψει μία πρώτη εκτίμηση για τους 11 του Ολυμπιακού με Παναθηναϊκό. Έχει όμως την σημασία του το τι δοκίμασε το Σάββατο ο Μαρτίνς. Είχε λοιπόν στο κέντρο τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Φορτούνη. Ως επί το πλείστον δοκίμασε 11άδα Άρη και αυτήν φάνηκε να σκέφτεται περισσότερο για το ματς του Καραϊσκάκη. Επίσης στην διάρκεια των δοκιμών έβαλε και τον Νάτχο στο κέντρο. Ακόμα είχε τον Ισραηλινό ως δεκάρι και τον Φορτούνη στα άκρα (σ.σ. χωρίς Λάζαρο το σχήμα), κάτι που όμως δεν είναι τόσο πιθανό. Το δοκίμασε όμως και αυτό αρκετά. Με τον Νάτχο επιτελικό και τους Φορτούνη - Ποντένσε στα... φτερά και φορ τον Αιγύπτιο άσο. Επίσης είχε και δοκιμή με Ναουέλ εξτρέμ και Λάζαρο φορ.
Πάντως ο Μαρτίνς θα κάνει δοκιμές και φαίνεται πως θα πάρει τις αποφάσεις του για το ντέρμπι και την 11άδα την Κυριακή, ανήμερα της αναμέτρησης. Μετά θα τις γνωστοποιήσει στους παίκτες του.
- Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προγραμματίσει και ανάλυση βίντεο για τον Παναθηναϊκό για το Σάββατο και την Κυριακή. Θα εστίαζε κυρίως στα ντέρμπι που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα