Μαρτίνς στους παίκτες: «Είμαι περήφανος για εσάς, να δείξετε την Κυριακή πως είστε καλύτεροι»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς στους παίκτες: «Είμαι περήφανος για εσάς, να δείξετε την Κυριακή πως είστε καλύτεροι»!

bet365

Συζητήσεων συνέχεια ανάμεσα σε Μαρτίνς και τους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τον Πορτογάλο να τους τονίζει είναι η ώρα να δείξουν πως είναι καλύτεροι και πιο ποιοτικοί από τον αντίπαλό τους.
Όπως διαβάσατε ήδη στο Gazzetta o Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του μετά τη Ντουντελάνζ να αξιοποιήσουν το momentum και να κάνουν ένα πολύ καλό ματς στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό για να έρθει η νίκη.
Ωστόσο ο Ίβηρας τεχνικός δεν έμεινε εκεί. Καταλαβαίνει και εισπράττει πως το κίνητρο όλων για ένα τέτοιο ματς είναι υψηλό. Πλην όμως θεώρησε πως θα πρέπει να δείξει ξανά το πόσο εμπιστεύεται και πιστεύει στους παίκτες του. Τους είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας τονίσω ξανά ότι είμαι περήφανος για εσάς και για όσα έχουμε πετύχει. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα. Όμως τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς. Ένα ντέρμπι με έναν αντίπαλο που πρέπει να κερδίσουμε. Να δείξετε την Κυριακή πως είστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι θα κάνετε. Πως θα αποδείξετε στο γήπεδο ότι είστε καλύτεροι και πιο ποιοτικοί ως ομάδα»! Οι παίκτες του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τα καλά σχόλια του προπονητή τους και έβγαλαν ένα κλίμα αποφασιστικότητας: να τα δώσουν όλα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να κερδίσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα