Οι «δεσμοί» του Κλάους με την ΑΕΛ

Γιώργος Ντυμένος
Οι «δεσμοί» του Κλάους με την ΑΕΛ

bet365

Ο 30χρονος φορ ντεμπουτάρισε και σκόραρε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο κόντρα στη Λάρισα. Σε 202' εναντίον της έχει βρει δίχτυα 4 φορές!
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΣ αναζητά ο Κλάους Αθανασιάδης, που αύριο αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης του «Αγιαξ της Ηπείρου». Σε ένα ματς μάλιστα που οι Γιαννιώτες δεν θα έχουν στο ρόστερ τους κάποιον παίκτη που έχει σκοράρει φέτος στην κατηγορία, αφού για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Κριζμάν, Λεό, Mυστακίδης, Νικολιάς που έχουν βρει φέτος δίχτυα από μία φορά (το άλλο τέρμα στη σεζόν αφορά το αυτογκόλ του Δεληζήση).
Ετσι οι... υποχρεώσεις του Αθανασιάδη... αυξάνονται, απέναντι σε έναν αντίπαλο που του έχει... πάρει τον αέρα. Σε 5 παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΛ σκόραρε 4 φορές και επειδή μάλιστα μόνο ένα ήταν 90λεπτο, ο αντίστοιχος μέσος όρος του είναι εξαιρετικός. Αρχικά αξίζει να τονιστεί το εξής:
Κόντρα στους «βυσσινί» έκανε τόσο το επαγγελματικό του ντεμπούτο (στην ήττα του ΠΑΟΚ με 1-3 στις 24 Φεβρουαρίου του 2007 όταν αντικατέστησε τότε τον Μπαλάφα στο 77'), όσο και σημείωσε το πρώτο τέρμα της καριέρας του, στο 9' της ήττας με 4-3 που γνώρισε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο Αλκαζάρ, στις 20 Απριλίου του 2008.
Αθροιστικά έχει αγωνιστεί εναντίον τους μόλις 202', κάτι που σημαίνει πως τους «σκοτώνει» κατά μέσο όρο κάθε 50,5' (202'/4) ενώ σε δύο περιπτώσεις τα γκολ ήταν εκείνα που έκριναν το αποτέλεσμα (στις δύο νίκες του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2010/11 με 2-1 στον κάμπο και 1-0 στη Θεσσαλονίκη, σε αμφότερες ήρθε από τον πάγκο).
Ο Αθανασιάδης αύριο καλείται να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό του σερί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα