Η ΠΑΕ Άρης για το «έπος της Περούτζια»

Η ΠΑΕ Άρης για το «έπος της Περούτζια»

Gazzetta team
Η ΠΑΕ Άρης για το «έπος της Περούτζια»

bet365

Σαν σήμερα, πριν από 39 χρόνια, ο Άρης έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε επί ιταλικού εδάφους με το επιβλητικό 0-3 μέσα στην έδρα της Περούτζια.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στις 7 Νοεμβρίου 1979 και στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο Χαριλάου, ο Άρης ανάγκασε την πανίσχυρη τότε Περούτζια να υποκλιθεί στο μεγαλείο εκείνης της ομάδας. Η ΠΑΕ Άρης με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook έγραψε: «Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΑΡΗ γράφτηκε σαν σήμερα, το 1979 στο «Ρενάτο Κούρι». Στη ρεβάνς του 1-1 του γηπέδου Χαριλάου, ο ΑΡΗΣ πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 0-3 (6' Κούης, 19' Σεμερτζίδης και 64' Ζήνδρος) επί της πανίσχυρης Περούτζια του Πάολο Ρόσι και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας επί ιταλικού εδάφους..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα