Ατομικό ο Μπλάζιτς

Δημήτρης Ρούσσος
Ατομικό ο Μπλάζιτς

bet365

Ο Μάρκο Μπλάζιτς ξεκίνησε τρέξιμο την Τρίτη (11/11) και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (11/11), με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Διάταση και εκτός δράσης για μερικές μέρες ο Σαράνοφ.

Ο Μάκης Χάβος είδε τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά το πρωί της Τρίτης, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους Αρκάδες για τη 10η αγωνιστική.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση συνέχισαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους κατοχής μπάλας και αγωνιστικά τετράγωνα.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπλάζιτς, που ξεκίνησε τρέξιμο μόνος του, ενώ ο Σαράνοφ έκανε θεραπεία, μετά τη διάταση του ορθού μηριαίου που υπέστη στους Ζωσιμάδες και όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστέι απέναντι στον Αστέρα, ώστε να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας.

Εξάλλου ο Έλινι Δημούτσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και το προπονητικό επιτελείο επέλεξε τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, ώστε να εκτίσει εκεί την τιμωρία του ο ποδοσφαιριστής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα