Πάει για ρεκόρ με τον Πανιώνιο ο Γέντρισεκ

Gazzetta team
Πάει για ρεκόρ με τον Πανιώνιο ο Γέντρισεκ

bet365

Να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ξάνθης που θα έχει σκοράρει σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια της Super League θα προσπαθήσει κόντρα στον Πανιώνιο ο Έρικ Γέντρισεκ.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα έχει κάνει ο Έρικ Γέντρισεκ με την Ξάνθη, με τον Σλοβάκο να βρίσκεται μαζί με τον Ευθύμη Κουλούρη στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Ο Γέντρισεκ, σκόραρε για τέταρτη διαδοχική φορά στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης και έφερε την ομάδα του στην τέταρτη θέση.

Το επίτευγμα αυτό το έχουν κάνει ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο το 1990, ο Αλβανός Πάνο το 1995 και ο Σταύρος Λαμπριάκος το 2005. Πλέον ο Γέντρισεκ θέλει να τους ξεπεράσει και το Σάββατο να σκοράρει ακόμα ένα τέρμα απέναντι στην Πανιώνιο και να γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ξάνθης που θα έχει σκοράρει σε 5 διαδοχικά παιχνίδια σε επίπεδο πρώτης εθνικής κατηγορίας.

Ο Έρικ Γέντρισεκ πέτυχε την Δευτέρα το βράδυ το νικητήριο γκολ της Ξάνθης στον Τρίπολη και τώρα έχει σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια της ακριτικής ομάδας. Έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ που έχουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές της Ξάνθης στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια έχουν σκοράρει επίσης ο Βεριντιάνο Μαρσέλο το 1990, ο Λέντιο Πάνο το 1995 και ο Σταύρος Λαμπριάκος το 2005. Φυσικά αν ο Γέντρισεκ σκοράρει στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για πέμπτο στη σειρά δηλαδή, θα κάνει ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Ο Γέντρισεκ είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Super League Σουρωτή μαζί με τον Κουλούρη με επτά γκολ, που τα έχει πετύχει στα επτά τελευταία παιχνίδια του.

A post shared by Super League Greece (@super_league_gr) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα