Γέντρισεκ, ο Mr. 80% της Ξάνθης!

Gazzetta team
Γέντρισεκ, ο Mr. 80% της Ξάνθης!

bet365

Ακόμα ένα τέρμα από τον Σλοβάκο επιθετικό της Ξάνθης, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που έφτασε τα 7 ενώ συμμετέχει στα 8 από τα 10 τέρματα της ομάδας του στη Super League.

Ο συνήθης ύποπτος είναι αυτός που σκόραρε για ακόμα μια φορά για την Ξάνθη! Ο Γέντρισεκ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου στο 72' στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης κι έφτασε τα 7 τέρματα στο πρωτάθλημα, με την Ξάνθη να έχει σημειώσει συνολικά 10!

Βέβαια, ο Σλοβάκος έχει και 1 ασίστ, κάτι που σημαίνει πως συμμετέχει στα 8 από τα 10 τέρματα της ομάδας του έχοντας ποσοστό 80% στην αποτελεσματικότητα της Ξάνθης. Τα νούμερα αυτά άλλωστε, έχουν κάνει τους ανθρώπους της ομάδας ήδη να έχουν βάλει μπροστά το θέμα του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, θέλοντας φυσικά να τον κρατήσουν στην ομάδα τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα