Ντε Μπιάζι στο gazzetta.gr: «Ενδιαφέρον πρότζεκτ ο Άρης, αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση»

Ντε Μπιάζι στο gazzetta.gr: «Ενδιαφέρον πρότζεκτ ο Άρης, αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση»

Ντε Μπιάζι στο gazzetta.gr: «Ενδιαφέρον πρότζεκτ ο Άρης, αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση»

bet365

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τον Άρη μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Πάκο Ερέρα ήταν αυτό του Τζιάνι Ντε Μπιάζι, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει ωστόσο στο gazzetta.gr πως δεν έχει δεχθεί πρόταση από τους «κίτρινους».

Ο Πάκο Ερέρα πλήρωσε το μάρμαρο για το αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών με συνέπεια έπειτα από τη συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος με τον 65χρονο τεχνικό, να αποφασιστεί η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για την διαδοχή του Ερέρα ήταν του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού και αναμορφωτή της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι, ο οποίος έχει μείνει χωρίς ομάδα από το 2017 όταν εργάστηκε στην Αλαβές.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στο gazzetta.gr τονίζοντας πως γνωρίζει για την ιστορία του Άρη, αλλά δεν τον έχει πλησιάσει κανείς. Παράλληλα δήλωσε πως είναι ανοικτός να διαπραγματευτεί σε περίπτωση που κατατεθεί πρόταση.

«Γνωρίζω τον Άρη. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολύ κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Δύο πρώην παίκτες μου από την εθνική Αλβανίας, αγωνίζονται εκεί. Πρόκειται για τους Μάβραϊ και Μπάσα. Είναι ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ και θα το συζητούσα, όμως μέχρι στιγμής κανείς δεν με έχει επικοινωνήσει μαζί μου από τον σύλλογο», τόνισε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τεχνικός της Τορίνο και της Ουντινέζε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα