Δώνης: «Κάτι παραπάνω με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Δώνης: «Κάτι παραπάνω με Ολυμπιακό»

bet365

Αφού αρχικά τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να κερδίσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην συνέχεια ο Χρήστος Δώνης επισήμανε πως οι «πράσινοι» πρέπει να παίξουν έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό παίρνοντας το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά ο αμυντικός μέσος του «τριφυλλιού» ανέφερε τα εξής: «Παρουσιαστήκαμε καλοί στον αγωνιστικό χώρο, το φανταζόμασταν έτσι ακριβώς το ματς. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει σε κάποιες ευκαιρίες. Δεν το βάζουμε κάτω, ακολουθούν δύσκολα ματς».

Για τα εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού: «Πάντα μέσα στην έδρα μας είμαστε αλλιώς. Μέσα στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολο παιχνίδι, το αφήσαμε πίσω και δείξαμε πως έχουμε μια ποιοτική ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα μας. Σήμερα θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει κατά τη γνώμη μου, προχωράμε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί: «Κόντρα στον Ολυμπιακό, περιμένω να κάνουμε μια εμφάνιση όπως η σημερινή, και να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Στα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί νομίζω, είναι όποιος το θέλει περισσότερο και το πάθος που θα δείξει κάθε ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα