Σπανός: «Για τα... καφενεία όσα ειπώθηκαν περί φιλικού!»

Νίκος Μαρούδας
Σπανός: «Για τα... καφενεία όσα ειπώθηκαν περί φιλικού!»

bet365

Ο Γιώργος Σπανός χαρακτήρισε «καφενειακές» τις συζητήσεις που προϋπέθεταν πως ο ΠΑΟΚ θα νικούσε στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα του Ατρόμητου με τους Θεσσαλονικείς ως «ντέρμπι-διαφήμιση».

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο Περιστέρι, με τον ισχυρό άνδρα των γηπεδούχων να μιλάει στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα και να παίρνει θέση τόσο για όσα ακούστηκαν πριν το παιχνίδι, όσο και για τους στόχους της ομάδας του στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε μετά το παιχνίδι:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ντέρμπι-διαφήμιση. Εμείς δείξαμε ότι βρισκόμαστε αξία σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία. Κάναμε καλή δουλειά απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, που είχε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα.

Για την περιρρέουσα ατμοσφαιρα περί «φιλικού»: «Αυτές είναι κουβέντες για τα... καφενεία. Γνωρίζει όλος ο κόσμος ποιος είναι ο Ατρόμητος. Είχαμε μια συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, που τη σεβαστήκαμε και την τηρήσαμε».

Για τον στόχο: «Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε πορεία σαν την περσινή, ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα