Ο Χασάν, οι ατάκες του Μαρτίνς και η εκτίμηση 11άδας με Άρη

Δημήτρης Τομαράς
Ο Χασάν, οι ατάκες του Μαρτίνς και η εκτίμηση 11άδας με Άρη

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σκεφτεί ήδη τον Χασάν για βασικό φορ στο ματς της Θεσσαλονίκης ενώ η διάθεσή του παραμένει να εμπιστευθεί τους παίκτες που είχε βασιστεί από το ξεκίνημα της χρονιάς. Τι είπε στους παίκτες για Άρη.

Όπως έχουμε ήδη γράψει στα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος με Άρη και Παναθηναϊκό ο Μαρτίνς βγάζει μία πρόθεση να στηριχθεί στους παίκτες με τους οποίους ξεκίνησε την σεζόν. Δηλαδή με Βούκοβιτς, Ομάρ, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ποντένσε, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Φορτούνη.

Σχετικά με το Άρης - Ολυμπιακός από την στιγμή που ο Χασάν μπήκε αποστολή έχει αισθητές πιθανότητες να πάει για βασικός. Για την ακρίβεια είναι ακόμα και φαβορί. Ο Σα θα είναι το φαβορί για κίπερ και οι Ομάρ, Βούκοβιτς, Σισέ και Κούτρης για την άμυνα. Στο κέντρο Καμαρά και Μπουχαλάκης, δεκάρι ο Φορτούνης, δύο άκρα με Λάζαρο και Ποντένσε και μπροστά ο Χασάν. Εάν ο Μαρτίνς δεν πάει με τον Αιγύπτιο ή τον Μάνο και διαλέξει για μπροστά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στα... φτερά θα είναι ο Ναουέλ. Για τον Ίβηρα τεχνικό το παιχνίδι με τον Άρη είναι σημαντικό και αναφέρθηκε σε αυτό στους παίκτες του. Τους θύμισε πόσο ανταγωνιστικός ήταν ο Άρης στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

«Μείνετε συγκεντρωμένοι, κάντε το παιχνίδι σας και μην ασχοληθείτε με τίποτε άλλο. Εύκολο ματς δεν υπάρχει. Είδατε τον Άρη με τον ΠΑΟΚ και πόσο καλός και ανταγωνιστικός ήταν. Μην επηρεαστείτε από τίποτα. Μην αποπροσανατολίζεστε από διαιτητές ή κάτι άλλο. Δώστε τα όλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Επίσης καλό θα είναι να μην χάσουμε ξανά το πρώτο ημίχρονο», σχολίαζε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς ενώ έγινε κουβέντα για το αγωνιστικό σκέλος και με τους αρχηγούς. Ο Πορτογάλος είχε προγραμματίσει και προβολή βίντεο - ανάλυση για τα ματς με Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα