Δεληζήσης: «Νίκη για να επανέλθει η ηρεμία»

Gazzetta team
Δεληζήσης: «Νίκη για να επανέλθει η ηρεμία»

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης αποτύπωσε τη σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό (4/11, 19:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μπούντουτσνοστ – Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια NOVASPORTS και στάθηκε στη σημασία της νίκης για τον Άρη. «Είναι μονόδρομος η νίκη για μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα και να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα. Υπάρχει πάθος για τη νίκη διότι ήδη μείναμε πίσω στον στόχο της έξοδο στην Ευρώπη. Δεν μας ενδιαφέρει το όνομα του αντιπάλου, αλλά να επιστρέψουμε στις νίκες», είπε.

Σχετικά με την κακή εμφάνιση στον αγώνα με την ΑΕΚ, απάντησε: «Πλήγωσε περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα. Δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί, σε αντίθεση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και χάσαμε τον αγώνα κι αυτό φάνηκε από το χειροκρότημα του κόσμου. Νομίζω ότι η εμφάνιση με την ΑΕΚ ήταν ντροπιαστική και πρέπει να γυρίσουμε το κλίμα».

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά τη νίκη επί του Αήττητου Σπάτων: «Είναι διαφορετικό αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν έχει σχέση ο Αήττητος Σπάτων με τον Ολυμπιακό. Ήταν όμως ένα επίσημο παιχνίδι το οποίο επιβαλλόταν να κερδσουμε, για να νιώσει καλύτερη η ομάδα αλλά και για να κάνουμε ένα βήμα για να αλλάξει η ψυχολογία».

Για τη συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια μεταξύ παικτών-προπονητή μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ. «Καθίσαμε και συζητήσαμε στα αποδυτήρια. Αυτό που είπαμε είναι ότι πρέπει να ανακάμψουμε και να αλλάξουμε κλίμα εμείς οι παίκτες. Πρέπει οι παίκτες να βγουν μπροστά, να αναλάβουμε όλες τις ευθύνες μας. Από αυτά τα παιχνίδια και από τέτοιες δυσκολίες δείχνει μια ομάδα τη δύναμή της αλλά και τη δουλειά που έχει γίνει. Θεωρώ ότι όλοι πήραμε το μήνυμα αλλά μη μένουμε στα λόγια, οι πράξεις μετρούν. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει στα αποδυτήρια, οι πράξεις μετρούν».

Για την έντονη κριτική που δέχθηκε η ομάδα. «Στην Ελλάδα μηδενίζουμε τα πάντα. Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ και κάποια σημεία με τον ΠΑΟΚ, νομίζω ότι ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και σε κάποιες στιγμές έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο. Μη μηδενίζουμε λοιπόν την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή».

Σχετικά με την πίεση του αποτελέσματος κι αν αυτή θα λειτουργήσει αρνητικά για τον Άρη, απάντησε ότι… «πίεση πάντα υπάρχει και ο ολυμπιακός την έχει. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ στη ζωή μου τη λέξη πίεση. Όποιος δεν την αντέχει, μένει στο σπίτι του. Χρειάζεται προσοχή, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα».

Για την απώλεια του Φραν Βέλεθ και το επίπεδο επιρροής της: ««Ο Βέλεθ είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά ο Άρης ο Άρης έχει κι άλλες λύσεις όπως ο Μάβραϊ, ο Σόουζα… αλίμονο αν εστιάσουμε σ’ έναν παίκτη. Αν φτάσουμε εκεί και λέμε ότι λείπει παίκτης τότε σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. Δεν είναι ότι έχουμε τον Μέσι και δεν παίζει. Υπάρχουν λύσεις. Δεν υπάρχει παίκτης που θα κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του. Κανένας Δεληζήσης, κανένας Βέλεθ».

Για το στοιχείο που θα κρίνει τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό. «Πιστεύω ότι σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί από το ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ. Εφόσον προηγηθούμε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί τα επιπόλαια λάθη. Πήραμε σχετικό μάθημα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ισοφάριση ήρθε από ένα πέναλτι. Θα έλεγα όμως ότι μέχρι στιγμής έχει φανεί ότι όταν η ομάδα είναι πίσω στο σκορ, δεν μπορεί να το ανατρέψει. Δεν πρέπει να ανοιχτεί η ομάδα, αλλά να διαχειρίζεται αποτελέσματα να αντιδρά. Έχουμε κάποιες στιγμές αφέλειας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα