Συνεργασία του ΟΦΗ με την Cosmos Sport

Συνεργασία του ΟΦΗ με την Cosmos Sport

Gazzetta team
Συνεργασία του ΟΦΗ με την Cosmos Sport

bet365

Την έναρξη νέας χορηγικής συμφωνίας με την εταιρία επώνυμων αθλητικών ειδών Cosmos Sport ανακοίνωσε ο ΟΦΗ. Στις 6 Νοεμβρίου η επίσημη εκδήλωση.

Η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η Nο1 ελληνική αλυσίδα επώνυμων αθλητικών ειδών, Cosmos Sport, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμπορεύονται στη νέα μέρα της κρητικής ομάδας. Η κρητική εταιρία Cosmos Sport και η συνεργασία της με την κορυφαία ομάδα του νησιού αποτελεί μοναδικό γεγονός και εχέγγυο επιτυχίας για το μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, η χορηγική συνεργασία εγκαινιάζεται επίσημα την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στις 17:00 με εκδήλωση - συνέντευξη τύπου στο κέντρο του Ηρακλείου (κατάστημα Cosmos Sport, οδός 1821, αριθμός 17).

Το παρών στην εκδήλωση θα δώσουν ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και μέλη των διοίκησεων των ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και Cosmos Sport».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα