Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΜΜΕ!

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΜΜΕ!

Gazzetta team
Επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ΜΜΕ!

bet365

Επιστολή απέστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε αρμόδια υπουργεία και φορείς, με αφορμή «σχόλια και υπαινιγμούς κατά της εντιμότητας και καθαρότητας της ομάδας», όπως λένε στη Μικράς Ασίας.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μίλαν – Τζένοα και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε σήμερα επιστολή στα αρμόδια υπουργεία και οργανισμούς και με την οποία επισημαίνουν άσχημες συμπεριφορές και συστηματική ασέβεια δημοσιογράφων απέναντι του, «που τείνουν να γίνουν συνήθεια σε κρατικά μέσα», όπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά από τη Μικράς Ασίας.

Χωρίς διάθεση να στοχοποιηθούν δημοσιογράφοι, εξ ου και η μη αναφορά σε ονόματα, ο ΠΑΟΚ έστειλε την επιστολή στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, στο υφυπουργείο αθλητισμού, την ΕΡΤ Α.Ε. και τα συνδικαλιστικά όργανα των δημοσιογράφων, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ.

Με την επιστολή οι «ασπρόμαυροι» δεν διαμαρτύρονται για την κριτική, που ασκείται, «όσο σκληρή και να είναι», αλλά όπως ξεκαθαρίζεται «για υπαινιγμούς κατά της εντιμότητας και καθαρότητας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα