Ο Γέντρισεκ χτύπησε ξανά, 2-1 η Ξάνθη! (vid)

Gazzetta team
Ο Γέντρισεκ χτύπησε ξανά, 2-1 η Ξάνθη! (vid)

bet365

Ακόμα ένα παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα απέναντί του, ακόμα ένα γκολ από τον Γέντρισεκ που ανέβασε σε τέσσερα τα προσωπικά του τέρμα απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων!

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Γέντρισεκ, που για ακόμα ένα παιχνίδι βρήκε δίχτυα. Ο Σλοβάκος σκόραρε κι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα φτάνοντας τα 6 γκολ.

Ο 32χρονος, είναι ο «κακός δαίμονας» του «Αγιαξ της Ηπείρου». Αυτό γιατί σκόραρε για ακόμα μια φορά κι έδωσε το προβάδισμα στη Ξάνθη απέναντι στον ΠΑΣ, φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Θυμίζουμε πως στα δύο περσινά ματς των δύο ομάδων σημείωσε αθροιστικά 3 γκολ, καθώς στους «Ζωσιμάδες» διαμόρφωσε στο 86' το μετέπειτα τελικό 1-1, ενώ στο Ξάνθη Arena βρήκε δύο φορές στόχο, στο 3-0 που επικράτησε η ομάδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα