Ο Πόνσε ξεπερνάει τον εαυτό του και φουλάρει για Αραούχο

Ο Πόνσε ξεπερνάει τον εαυτό του και φουλάρει για Αραούχο

Δημήτρης Βέργος
Ο Πόνσε ξεπερνάει τον εαυτό του και φουλάρει για Αραούχο

bet365

Ο Έκι Πόνσε αποδεικνύεται ένας ικανότατος σκόρερ στην ΑΕΚ, έχοντας ήδη ισοφαρίσει τα γκολ που είχε τις δύο τελευταίες σεζόν και βάζοντας πλέον στόχο να ξεπεράσει τον αριθμό των τερμάτων που σημείωσε πέρυσι ο Σέρχιο Αραούχο.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το καλοκαίρι μετά την οριστική αποχώρηση του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ και την επιστροφή του στη Λας Πάλμας, το ζήτημα για την πρωταθλήτρια Ελλάδας ήταν να καλύψει το κενό του, αντικαθιστώντας τα γκολ που σημείωσε και βοήθησαν την Ένωση να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ έφερε τον Έκι Πόνσε από τη Ρόμα, ο οποίος έδειξε από την αρχή ότι έχει τη δυνατότητα να... μπει στα παπούτσια του «Τσίνο». Και αν κρίνουμε από τα ως τώρα στατιστικά και τις συνολικές εμφανίσεις του μοιάζει σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.

Ο Πόνσε είναι ένας διαφορετικός επιθετικός από τον Αραούχο. Ο δεύτερος μπορεί να είχε το απρόβλεπτο και να ήταν καλύτερος έξω από την περιοχή, ωστόσο το «Τανκ» είναι δεινός εκτελεστής μέσα στην περιοχή, δείχνοντας έτοιμος να βρει δίχτυα στην παραμικρή ευκαιρία και βγάζοντας μαχητικότητα μακριά από αυτήν.

Ο Αργεντινός φορ βρίσκει στην ΑΕΚ αυτό που έψαχνε στην καριέρα του τα τελευταία δύο χρόνια. Τον καλό του εαυτό. Ήδη, τέλη Οκτώβρη έχει σκοράρει πέντε γκολ στη Super League, ισοφαρίζοντας τον αριθμό των τερμάτων που είχε σημειώσει συνολικά τις τελευταίες δύο σεζόν, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τη Γρανάδα, τη σεζόν 2016-2017 και τρία με τη Λιλ, τη σεζόν 2017-2018.

Από την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Πόνσε έχει... διαγράψει πέντε από τα 11 τέρματα του Αραούχο στην περσινή πρωταθληματική σεζόν, έχοντας πλέον ορθάνοιχτο τον δρόμο για να τον ξεπεράσει. Μάλιστα, πέρυσι, στο αντίστοιχο διάστημα ο «Τσίνο» μετρούσε μόλις δύο γκολ κόντρα σε ΑΕΛ και Πανιώνιο.

Φυσικά, πέρα από τα στατιστικά σε σχέση με τις προηγούμενες προσωπικές του σεζόν, αλλά και σε σύγκριση με τον Αραούχο, ο Πόνσε αποτελεί έναν επιθετικό που έχει τη δυνατότητα να σκοράρει με κάθε τρόπο. Εκτός δηλαδή από τις πολύ σωστές τοποθετήσεις του μέσα στην περιοχή, μπορεί και να τελειώνει τις φάσεις διαφορετικά. Είτε με πλασέ, όπως στη νίκη της πρεμιέρας επί του ΠΑΣ, είτε με προβολή, όπως στις άνετες νίκες επί των Πανιωνίου και ΟΦΗ, είτε και με το κεφάλι, όπως και τα δύο τέρματα που σημείωσε εις βάρος του Άρη στο χθεσινό 4-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα