Το come back του Κούτρη!

Δημήτρης Τομαράς
Το come back του Κούτρη!

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης δούλεψε πολύ σκληρά το τελευταίο διάστημα, ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών και ετοιμότητας από πέρυσι και ετοιμάζεται για βασικός σε δεύτερο ματς στην σειρά στον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το πρόβλημα τραυματισμού με τον ώμο του τον είχε ταλαιπωρήσει αρκετά. Ο 23χρονος αριστερός μπακ - έχοντας κάνει και επέμβαση για το πρόβλημά του - έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε από τον Σεπτέμβριο και μετά να είναι στο 100%.

Ο Κούτρης δούλεψε σκληρά προκειμένου να πάρει τις ευκαιρίες του από τον Πέδρο Μαρτίνς και έφτασε στο σημείο τον δικαιώσει αγωνιστικά & κυρίως στα ματς της Ευρώπης με Μίλαν και Ντουντελάνζ. Τώρα αφότου χρίστηκε βασικός στο παιχνίδι του Λουξεμβούργου πάει για 2ο σερί ματς για την αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Αυτήν την φορά για το εντός έδρας ματς της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Λεονάρντο Κούτρης φέτος έχει παίξει σε τρία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη με την φανέλα των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα