Χωρίς Σαρπόνγκ και Καντά η αποστολή της Ξάνθης

Gazzetta team
Χωρίς Σαρπόνγκ και Καντά η αποστολή της Ξάνθης

bet365

Χωρίς τον τραυματία Σαρπόνγκ και τους ανέτοιμους Φασίδη, Φλίσκα και Καντά θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα η Ξάνθη (29/10, 19:00), με τον Μίλαν Ράσταβατς να ανακοινώνει την αποστολή των Ακριτών.

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (29/10, 19:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης που περιλάμβανε τακτική, επιθετικά τελειώματα και στατικές φάσεις, ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Εκτός έμεινε ο Σαρπόνγκ, που δεν προπονήθηκε μέσα στη βδομάδα λόγω τραυματισμού, οι ανέτοιμοι Φασίδης και Φλίσκας, όπως και ο Καντά, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις όμως δεν συμπεριλήφθη στη 18αδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Κίκε, Σουλεϊμάν, Γέντρισεκ, Κάστρο, Μελισσόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα