Μονομαχία... αήττητων στην Τούμπα!

Μονομαχία... αήττητων στην Τούμπα!

bet365

Με το ντέρμπι των αήττητων ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, πέφτει το βράδυ της Δευτέρας (29/10) η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «Δικέφαλος» με το «επτά στα επτά» θέλει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί του στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του την ήττα-σοκ από την ουγγρική Βίντι για το Europa League. Απέναντι του θα βρει τον επίσης αήττητο Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη, ο οποίος επιστρέφει στην Τούμπα, μετά από πεντέμισι χρόνια και την παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση της Τούμπας κλέβει την παράσταση της αγωνιστικής και το 11888 giaola βοηθάει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να διώξουν το άγχος τους με το φαγητό που επιθυμούν!

Η σούμα των προηγούμενων 66 αναμετρήσεων στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, βγάζει τους «ασπρόμαυρους» νικητές με 33 νίκες, οι «πράσινοι» συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας τους επιτυχίας στα πλέι οφ της σεζόν 2016-’17 μετρούν 20 «διπλά», ενώ 13 ντέρμπι δεν ανέδειξαν νικητή.

Ο Παναθηναϊκός είναι η τελευταία ομάδα που έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα για το πρωτάθλημα (και τα πλέι οφ) της Σούπερ Λίγκας. Από τις 31 Μαίου του 2017 μέχρι και τώρα, αφαιρώντας τα περσινά ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που δεν κρίθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι «ασπρόμαυροι» μετρούν 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο γήπεδο τους!

Οι γηπεδούχοι εννοείται ότι θα αφήσουν στην άκρη το rotation και τις πολλές αλλαγές, που δεν πέτυχαν τον στόχο τους στο ματς της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Βίντι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, πέραν της απουσίας του τραυματία Χοσέ Μαουρίσιο, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, ούτε δείχνει διάθεση να μην εμπιστευτεί τους παίκτες, που ουσιαστικά έφεραν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και με το απόλυτο στα πρώτα επτά παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια πήρε ανάσες και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα καλύψει, όπως συνέβη και στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Άρη, το κενό του Μαουρίσιο παίζοντας ως παρτενέρ του Κάνιας στη μεσαία γραμμή. Φανέλα βασικού αναμένεται να (ξανά) πάρει ο Λέο Ζαμπά, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να ξεκινάει στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Τα καλά νέα για τους φιλοξενούμενους του Γιώργου Δώνη έχουν να κάνουν με την επιστροφή του Άντονι Μουνιέ, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής.

Ο Γάλλος άσσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και πρόλαβε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση της Τούμπας.

Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλων. Μία εκτίμηση για την αρχική ενδεκάδα του Μαρτίνς για το Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης είναι με τον Γιαννιώτη γκολκίπερ, δεξιά τον Τοροσίδη να έχει πιθανότητες αλλά και ο Ομάρ επίσης (σ.σ. μάλλον φαβορί είναι ο Νορβηγός), κέντρο άμυνας με Βούκοβιτς και Σισέ και αριστερά ο Κούτρης. Στον άξονα οι Καμαρά, Μπουχαλάκης και Φορτούνης και στο ένα... φτερό ο Ποντένσε. Υπάρχει μία εκτίμηση πως μπορεί ο Λάζαρος να παίξει μπροστά και όχι ο Μάνος. Πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει ένα προβάδισμα.

Σε μία τέτοια περίσταση στο άλλο άκρο θα πάει ο Φετφατζίδης ή ο Ναουέλ. Εάν ο Μάνος πάει φορ τότε στο άλλο... φτερό θα είναι ο Λάζαρος ή ο Ναουέλ. Θέση για το αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Νάτχο. Στο τρίτο ματς της ημέρας, η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΣ.
Το πρόγραμμα:

Δευτέρα (29/10)

19.00: Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα

19.30: Ολυμπιακός - Απόλλων

21.30: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα