Πέρασε η τροπολογία για τη νέα Τούμπα!

Πέρασε η τροπολογία για τη νέα Τούμπα!

Πέρασε η τροπολογία για τη νέα Τούμπα!

bet365

Ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ! Στην Ολομέλεια της Βουλής έγινε δεκτή επί της αρχής, η τροπολογία για την παραχώρηση της έκτασης των 30 στρεμμάτων στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βούλης της τροπολογίας που αφορά την παραχώρηση έκτασης περίπου 30 στρεμμάτων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, για τη δημιουργία και κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου στην Τούμπα.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, να ψηφισθεί το σχετικό προεδρικό διάταγμα για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της παραχώρησης της έκτασης στους «ασπρόμαυρους» και να μπει στην τελική της ευθεία το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου, που αποτελεί όνειρο ζωής για τον σύλλογο και τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα