Με κόσμο στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Με κόσμο στη Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος

bet365

Έξοδο στη Νέα Σμύρνη έχει ο Ατρόμητος την Κυριακή μετά τη νίκη επί του Αστέρα κι εκεί θα έχει για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι τον κόσμο στο πλευρό του!

Με τον... δωδέκατο παίκτη στο πλευρό του θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, ζήτησαν εισιτήρια από την ομάδα της Νέας Σμύρνης στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες και το αίτημα έγινε αποδεκτό.

Σύμφωνη ήταν και η αστυνομία, με αποτέλεσμα οι φίλοι του Ατρόμητου να ετοιμάζονται να βρεθούν στη Νέα Σμύρνη, σε ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα τους. Φυσικά, απομένει να οριστικοποιηθεί αυτή η απόφαση, κάτι που θα γίνει εντός της εβδομάδας κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ισχύσουν όσα συμφωνήθηκαν πριν λίγες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα