Η πρώτη ομιλία Σανίνο στους παίκτες: «Πρέπει να αρχίσετε να παίζετε για την ομάδα»!

Δημήτρης Τομαράς
Η πρώτη ομιλία Σανίνο στους παίκτες: «Πρέπει να αρχίσετε να παίζετε για την ομάδα»!

bet365

Ο Τζιουζέπε Σανίνο έπιασε ήδη δουλειά στον Λεβαδειακό και μίλησε στους παίκτες των Βοιωτών για το τι ακριβώς θέλει από εκείνους για την συνέχεια της Super League.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Σανίνο ενημέρωσε τους παίκτες του Λεβαδειακού πως την Τρίτη θα υπάρχει διπλή προπόνηση και ότι του αρέσουν οι προπονήσεις με ένταση.

«Πρέπει να αρχίσετε να παίζετε για την ομάδα και σαν ομάδα! Δεν υπάρχει το εγώ αλλά υπάρχει το εμείς. Όποιος μπορεί να σκέφτεται ατομικά να το ξεχάσει.

Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να βελτιωθούμε διότι θεωρώ ότι μπορούμε να το κάνουμε. Θα αρχίσουμε βελτιώνοντας την άμυνά μας, κάτι που για μένα είναι πολύ βασικό και μετά θα πάμε στα υπόλοιπα», τους επισήμανε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα