Αρνητική εντύπωση έκαναν στον Μπούση οι μπάλες στο γήπεδο

Αρνητική εντύπωση έκαναν στον Μπούση οι μπάλες στο γήπεδο

Δημήτρης Ρούσσος
Αρνητική εντύπωση έκαναν στον Μπούση οι μπάλες στο γήπεδο

bet365

O νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης καθώς και τα άλλα μέλη της διοίκησης του συλλόγου δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για την εικόνα με τις μπάλες που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης και σούπερ αποδόσεις στη Σούπερ Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η πρώτη νίκη των Κρητικών στο πρωτάθλημα ήρθε σε ιδανικό τάιμινγκ, με τον νέο μεγαλομέτοχο του συλλόγου στις εξέδρες και τη νέα εποχή να ξημερώνει επίσημα στον σύλλογο.

Παρ' όλα αυτά, τα νέα ήθη κι έθιμα που θέλει να φέρει η διοίκηση Μπούση στους Ομιλίτες, καθώς και συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν συνάδει με ενέργειες όπως αυτές οπαδών στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τους Πειραιώτες, όταν πέταγαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για καθυστέρηση.

Η εικόνα δεν άρεσε ούτε στον Μπούση, ούτε και στους ανθρώπους της διοίκησης, που τονίζει μέσω κύκλων ότι επιθυμία της είναι ο ΟΦΗ να βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα.

«Η εικόνα με τις μπάλες που πετούσε ο κόσμος στον αγωνιστικό χώρο δε συνάδει με τα όσα πρεσβεύει η ομάδα μας. Δεν άρεσε ούτε στον κ. Μπούση, ούτε και στους ανθρώπους της διοίκησης η συγκεκριμένη κίνηση.

Επιθυμία μας είναι να βγάζουμε υγεία σε όλα τα επίπεδα, γι' αυτό και η συγκεκριμένη εικόνα έφερε τους πάντες σε δύσκολη θέση.

Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας να μην επαναληφθεί, αφού όταν θέλεις να ξεχωρίζεις ως σύνολο, οφείλεις να το κάνεις σε όλα τα επίπεδα», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα